Act-in en Blisss Kunststoffensoftware presenteren totaaloplossing op Kunststoffen 2018

Door
In Blogs

Act-in en Blisss Kunststoffensoftware presenteren totaaloplossing op Kunststoffen 2018

 

Partners Act-in en Blisss Kunststoffensoftware staan voor de eerste keer gezamenlijk op de kunststoffenbeurs. Met de branche specifieke ERP-oplossing van Blisss ‘NaviPlast’ en het branche specifieke MES-systeem van Act-in presenteert men een totaaloplossing die kunststoffenbedrijven voorbereidt op Industrie 4.0.

Actuele thema’s als circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan op de Kunststoffenbeurs 2018 centraal. In het kader van innovatie software staan Act-in en Blisss Kunststoffensoftware op 26 en 27 september 2018 gezamenlijk bij standnummer 105.

Blisss heeft op basis van Microsoft Dynamics NAV een ERP-configuratie die speciaal voor de kunststoffenindustrie is ontwikkeld. Hierin zijn specifieke functionaliteiten die binnen deze industrie van belang zijn, in de standaard opgenomen waardoor deze ERP-configuratie aansluit bij de behoefte van deze bedrijven. Act-in doet hetzelfde op het MES niveau. Door een standaard ERP/MES-koppeling te ontwikkelen tussen deze twee niveaus kan de kunststoffenwereld nog beter worden bediend.