Afstudeerstage ERP Software met baangarantie

Werkniveau: HBO of WO

Dienstverband: stagecontract met baangarantie (40 uur per week)

Vergoeding: €400 per maand

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Gratis Bootcamp: Voorafgaand een leerzame en informele ‘Blisss Bootcamp’ op een unieke locatie.

Bedrijfsprofiel Blisss Software B.V.:

Wij zijn sinds 10 jaar een software bedrijf dat volledig gericht is op ”Samen Simpele Software”. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV. 

Team van Blisss Software
Modules Dynamics 365

Stage omschrijving Afstudeerstage:

Voor deze ERP trajecten zijn we op zoek naar afstudeerstagiaires. Afstudeerstagiaires die voor een prospect van Blisss onderzoek gaan doen naar de bedrijfsprocessen en welke invloed ERP kan hebben op het bedrijf. Blisss software levert zogeheten ERP systemen voor het midden-en kleinbedrijf (tussen 2 miljoen en 100 miljoen omzet) in de sectoren productie en groothandel. In een ERP systeem worden normaliter de volgende processen geborgd:

 • Boekhouding
 • Voorraad
 • Inkoop
 • Verkoop
 • Productie
 • Logistiek
 • Marketing en CRM

Bij Blisss is er de mogelijkheid voor afstudeer stagiaires om de bedrijfsprocessen van deze prospect in kaart brengen en te bekijken wat de invloed van ERP is op het desbetreffend bedrijf. Op basis hiervan ga je een advies uitbrengen. Je krijgt een senior begeleider vanuit Blisss waarmee je nauw in contact staat. Een ERP implementatie heeft vaak zowel met automatiseren als met organiseren te maken. Het is een traject waarbij de huidige manier van werken onder de loep genomen wordt en de processen opnieuw ingericht worden. Voor een afstudeerstagiaire is dit een mooie mogelijkheid om zich echt te verdiepen in verschillende bedrijfsprocessen. Dit ga je hoofdzakelijk doen:

 • Het volledig in kaart brengen van alle bedrijfsprocessen binnen dit bedrijf
 • Onderzoeken hoe je de processen in een ERP systeem kunt ondervangen
 • Vergelijken met de werkwijze van collega bedrijven
 • De voor- en nadelen van een ERP implementatie binnen het bedrijf in beeld brengen, presenteren en adviseren.
NAV ERP Training
Meewerkstage ERP Software Blisss Software

Blisss Bootcamp

In de week van 5 februari krijg je meteen met +- 5 medestagiaires een Blisss Bootcamp op een unieke locatie in Nijmegen zodat je al direct een goede basis hebt. Tijdens deze bootcamp is er ook ruimte voor een gezamenlijke borrel en een avondje stappen. Kijk op de pagina succesverhalen voor ervaringen van oud-stagiaires.

Jouw profiel:

Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en past je gemakkelijk aan. Je doet een hbo-/wo opleiding (bijvoorbeeld hbo Bedrijfskunde/ICT/Informatica). Verder beschik je over een dosis gezond verstand en je bent representatief. Daarnaast is het handig als je doortastend bent en niet bang om tegengas te geven.

Dus ben jij een jonge en hoogopgeleide starter die gemakkelijk rapporten kan schrijven, zich gemakkelijke nieuwe applicaties eigen maakt en zowel affiniteit heeft met bedrijfskundige aspecten als met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een formele sollicitatiebrief is niet nodig: we leren jou veel beter kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.  Het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van jouw studies en werkervaring zou kunnen mailen. Je kunt mailen naar de stage coördinator binnen Blisss.

Justin IJzendoorn / j.ijzendoorn@blisss.nl