Betaalbaar ERP-systeem

Blisss ERP Projecten is gespecialiseerd Microsoft Dynamics NAV software. Microsoft Dynamics NAV biedt een uitstekend fundament voor de automatisering van al uw bedrijfsprocessen. De voordelen die Blisss ERP Projecten zijn dat wij deze software snel implementeren, dat de software perfect aansluit op uw branche en dat wij een betaalbaar ERP-systeem aanbieden.

betaalbaar ERP-systeem

Al vanaf € 1,- per gebruiker per dag!

Om u een betaalbaar ERP-systeem te bieden kunt u de opstartkosten voor de implementatie gespreid betalen over twaalf maanden. Hierdoor is de druk op uw cashflow zo laag mogelijk is. Als u liever eenmalig betaalt voor onze diensten is dat natuurlijk ook geen probleem. Wilt u weten wat de kosten zijn voor u? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een prijsopgave op maat in uw mailbox.

Gespreid betalen voor uw ERP-systeem

De kosten van ons ERP-systeem variëren per type gebruiker. Voor een light-user (bekijker) betaalt u slechts € 1,- per gebruiker per dag, voor een full-user betaalt u niet meer dan € 3,- per gebruiker per dag. Uw maandelijkse opbrengsten zijn direct hoger dan uw maandelijkse kosten. Blisss ERP Projecten levert hiermee het meest betaalbare ERP-systeem.

Vraag hieronder een prijsopgave aan!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Aantal werkplekken

Opmerkingen