Bijbaan voor medewerker belteam

Werkniveau: HBO denk- en werkniveau

Dienstverband: 0-uren contract

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Bedrijfsprofiel Blisss Software B.V.:

Wij zijn sinds 10 jaar een software bedrijf dat volledig gericht is op gemak. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken.

De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van het maken van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

We hebben een vacature voor een medewerker van het belteam.

Lol met elkaar en in je werk met goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent bij Blisss echt lid van een leuk team van 30 jonge honden (het gros van onze medewerkers is onder de 35 jaar).

Een perfecte bijbaan voor iemand met een commerciële inslag die bezig is met zijn HBO of WO studie en die graag zijn commerciële talenten al in praktijk wil brengen.

De werkzaamheden:

Als je als medewerker belteam bij ons komt werken dan heb je te maken met onderstaande werkzaamheden:

  • Telefonische acquisitie op een geselecteerd klantenbestand
  • Het informeren en blijven volgen van klanten die nog niet direct een afspraak willen maken met de accountmanagers
  • De afhandeling van het bovenstaande in ons CRM systeem
  • We zoeken een medewerker die tijdens kantooruren minimaal 4 uur per week in staat is om de werkzaamheden uit te voeren maar als je wilt dan kun je wel 20 uur komen werken.
  • Je werkt samen de verkopers.
  • Je bent werkzaam op ons kantoor in Nijmegen.

De beloning:

Dat is uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Een indicatie is dat het tarief rond de €  10,– euro per uur zal liggen. Daarnaast ontvang je een financiële bonus per afspraak!

Ons bellen?

Een sollicitatiebrief is niet nodig daar komen we tijdens het gesprek wel achter maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van je studies en werkervaring zou kunnen mailen.

Je kunt mailen naar:

Janneke van der Mark / j.vandermark@Blisss.nl