Blisss Software Ambulance

In Blogs

Blisss Software Ambulance

Softwareambulance200-127Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat ERP implementaties nooit vlekkeloos gaan en software soms voor tijdrovende problemen kan zorgen. Vaak levert dit irritaties op bij bedrijven waar geen tijd of expertise voor aanwezig is om dit op te lossen. Hiervoor is de Blisss Software Ambulance in het leven geroepen. De Software Ambulance is een service die wij bieden om ervoor te zorgen dat problemen op het gebied van IT zo snel en goed mogelijk worden opgelost.

Meelopen Stagiair

Om onze ERP implementaties beter te laten verlopen met zo min mogelijk irritaties bieden wij sinds vorig jaar de mogelijkheid aan bedrijven om een stagiair mee te laten lopen bij een ERP implementatie. Deze stagiair helpt ons en de klant om dit traject zo spoedig en goed mogelijk te laten verlopen door processen goed in kaart te brengen. Hier zijn we in september mee begonnen en dit heeft al zeer tevreden klanten opgeleverd waardoor we deze service in februari dit jaar nog verder hebben uitgebreid. Dit levert tevreden klanten op omdat het hen veel tijd en geld scheelt.

IT Consult

Naast het meelopen van een stagiair tijdens een implementatie bieden wij met de Software Ambulance ook andere hulp bij problemen op het gebied van IT. Onze consultants helpen u met al uw problemen zoals software die niet goed werkt of erg traag is. Hiervoor heeft u vast geen zin om iemand speciaal aan te nemen, daarom helpen onze IT consultant u graag om al uw irritaties weg te nemen. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor, wat u wenst. U kunt hierbij denken aan het installeren en uitrollen van Office 365, migratie (oude data opschonen), testen en werkinstructies maken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van de Software Ambulance voor u te bespreken of bekijk de video!