Microsoft Dynamics 365 Business Central voor productiebedrijven

Door
In Blogs

Microsoft Dynamics 365 Business Central: Dé ERP oplossing voor productiebedrijven
Dynamics 365 Business Central

Bent u eigenaar van een klein productiebedrijf met slechts een paar medewerkers en op zoek naar een alternatief voor de software waarmee u nu de betalings- en salariswerking onderhoudt? Bevind u uzelf weleens in een situatie waarin uw bedrijfsprocessen niet meer volledig te ondervangen zijn met de huidige software? Microsoft heeft recent Dynamics 365 Business Central gelanceerd. Deze ERP oplossing stroomlijnt je bedrijfsprocessen, verbetert de interactie met klanten en zorgt ervoor dat je betere beslissingen kunt nemen.


Dynamics 365 Business Central: De hoeksteen van je bedrijf

Dat Dynamics 365 een waardevolle ERP-oplossing is voor de verwerkende industrie, is als het zeggen dat gras groen is. In het kort: Dynamics 365 Business Central is een allesomvattende ERP-oplossing die niet alleen ontwikkeld is voor organisaties die groeiende zijn, maar ook voor bedrijven die huidige softwareoplossingen willen vervangen. Business Central brengt de kracht van Dynamics NAV naar de Cloud en daarmee borduurt men voort op bewezen technologieën die wereldwijd massaal worden gebruikt.

 

Dynamics 365 Business Central: Voor groot en klein

Business Central is niet alléén voor de grote jongens. Kleine bedrijven profiteren namelijk enorm van het gebruik van deze oplossing. Het biedt een betaalbare toegang tot ERP met moderne applicaties die beter samenwerken en met je meegroeien. Naast het verbinden en automatiseren van je bedrijfsprocessen kan Business Central naadloos worden geïntegreerd met Office 365, Power BI, Power Apps en andere Microsoft cloud services.

 

Productie-functionaliteiteDynamics 365 business central dashboardn van Dynamics 365 Business Central

 • Productieorders
  Maak en beheer productieorders en output van je productieorders.
 • BOM- en routingbeheer
  Maak en beheer verschillende versies van de Bill of Material en routings.
 • Agile productie
  Spitsuren plannen en last-minute wijzigingen in je processen verwerken met meerdere planningsopties.
 • Voorraadplanning
  Maak je planning op basis van vraag, met ondersteuning voor masterproductieplanning en materiaalbehoeften.
 • Forecasting
  Plan en maak productie- en inkooporders, rekening houdend met de verwachtte vraag en het niveau van de beschikbare voorraad.
 • Capaciteitsplanning
  Voeg capaciteit toe aan je productieproces en stel routings op om ze te gebruiken bij productieorders en materiaalbehoeften.
 • Eindige capaciteitsplanning
  Houd rekening met capaciteitsbeperkingen, zodat er niet méér werk wordt toegewezen dan de maximale capaciteit van een werkplek in een bepaalde periode.

 

Eenvoudig aan de slag en gemakkelijk te onderhouden

In tegenstelling tot andere software is Dynamics 365 Business Central zeer eenvoudig om mee te beginnen en te onderhouden. Je hoeft geen whizzkid te zijn om het te gebruiken. Omdat het zo simpel is om aan de slag te gaan, kan je je concentreren op je bedrijf in plaats van het worstelen met de toepassing.

Naast de nieuwe mogelijkheden bevat deze ERP-oplossing een geheel nieuwe gebruikersinterface waar je je snel comfortabel bij voelt. Met een vertrouwde Microsoft Office 365-gebruikersinterface, persoonlijke feeds en smart notifications stelt Business Central je in staat om efficiënter en productiever te zijn dan ooit tevoren.

Business Central

 

Business Central is dé oplossing wanneer je:

 • Op zoek bent naar een geschikte ERP-oplossing voor je productiebedrijf
 • Je huidige oplossing wilt upgraden
 • Je bedrijf toekomstbestendig wilt maken

Microsoft heeft hard gewerkt om Microsoft Dynamics NAV naar de cloud te brengen, met nieuwe gebruikersinterfaces en de integratie met Office 365 is de toekomst rooskleurig voor de productieindustrie met Dynamics 365 Business Central.

Ik wil een demo van Dynamics 365 Business Central!