“Efficiënter werken door integratie Dynamics 365 en LinkedIn”

Door
In Blogs

Microsoft integreert Dynamics 365 met LinkedIn

In 2016 heeft Microsoft LinkedIn gekocht. Het doel? Het combineren van data vanuit LinkedIn en Dynamics 365. Het prijskaartje? 26 miljard dollar. Mede dankzij dit stevige prijskaartje werd al snel duidelijk dat Microsoft veel waarde zag in de integratie van Dynamics 365 met LinkedIn.

Door deze integratie wordt informatie vanuit LinkedIn geïntegreerd in Dynamics 365. Dit resulteert in een efficiënte lead generator voor zowel uw verkoopafdeling als voor uw HR-afdeling. In dit artikel nemen we u mee door de belangrijkste voordelen van de integratie tussen Dynamics 365 en LinkedIn voor uw organisatie. Daarbij kijken we specifiek naar de voordelen voor uw verkoop- en personeelsafdeling.

 

                                              Dynamics 365 geïntegreerd met LinkedIn Sales Navigator

Door de koppeling tussen Dynamics 365 en Sales Navigator van LinkedIn, krijgen gebruikers van Dynamics 365 directe toegang tot het LinkedIn netwerk met daarin 500 miljoen gebruikers. Dit maakt lead generatie en het primaire verkoopproces een stuk efficiënter.  Zo wordt het bijvoorbeeld zichtbaar wie in uw eigen organisatie al een eerste of tweedegraads connectie heeft met uw potentiële klant. Op deze manier kunt u zichzelf laten introduceren door een collega waardoor het eerste contact al direct warmer is. Daarnaast zorgt de integratie tussen Dynamics 365 en LinkedIn voor een bredere sales funnel en wordt data uit de twee systemen automatisch met elkaar gesynchroniseerd.

 

Microsoft Dynamic 365 geïntegreerd met LinkedIn Recruiter

De integratie tussen LinkedIn Recruiter en Dynamics 365 heeft praktisch hetzelfde voordeel is de link tussen LinkedIn Sales Navigator en Dynamics 365. Het stelt recruiters in staat om vanuit Dynamics 365 te ‘graven’  in het netwerk van LinkedIn om nieuwe talenten te vinden. Hierdoor vinden zij sneller de gekwalificeerde nieuwe medewerkers en kunnen zij hun netwerk inzetten om in contact te komen met deze toekomstige medewerkers.

Efficiënter werken door middel van Microsoft Dynamics 365Modules Dynamics 365

Door middel van de integratie tussen Dynamics 365 en LinkedIn verbetert Microsoft de meest complete bedrijfssoftware van dit moment. Dynamics 365 helpt uw medewerkers om efficiënter te werken. Om enorme hoeveelheden data uit verschillende bronnen te combineren. Om klanten beter te begrijpen en om hen sneller en succesvoller te bedienen. Om uw verkooppresentaties te verbeteren en om uw organisatie te laten groeien.

Gratis demonstratie van Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is dé bedrijfssoftware die bij uw organisatie past als een maatpak. Wilt u weten hoe dit ‘maatpak’ uw organisatie laat groeien? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan van één van onze Dynamics 365 consultants.

Vraag uw gratis Demonstratie aan van Dynamics 365