Eenvoudige ERP software met naadloze integratie met andere Microsoft software:

Microsoft Dynamics NAV is zeer eenvoudige ERP Software. Hierdoor kunt u snel aan de slag en zijn er geen overbodige functies die u waarschijnlijk nooit zult gebruiken. Daarnaast is de ERP software volledig geïntegreerd met de programma’s die u al gebruikt zoals Word, Excel en Outlook. Microsoft Dynamics NAV heeft veelal dezelde uitstraling als de Office software, waardoor uw medewerkers zich direct thuis voelen in NAV en er intuïtief mee kunnen werken. Voor eenvoudige ERP Software bent u dus bij Blisss ERP Projecten aan het juiste adres!

Microsoft Dynamics NAV 2017 en 2018:

Elk jaar brengt Microsoft een vernieuwde versie uit van hun ERP Software. Elke versie is een doorontwikkeling van de eerdere versies. Hierdoor is Microsoft in staat om elk jaar een NAV versie te ontwikkelen die sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker is dan de versies daarvoor. Op dit moment zijn NAV 2017 en 2018 de meest gebruikte versies van Dynamics NAV. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies over de eerdere versies van NAV. Meer informatie over NAV 2017 vindt u in dit informatieve artikel over Microsoft Dynamics NAV 2017.

Microsoft Dynamics Business Central:

Begin 2018 heeft Microsoft hun vernieuwde totaaloplossing gelanceerd: Dynamics 365 Business Central. Met Dynamics 365 Business Central heeft Microsoft de meest complete en efficiënte bedrijfssoftware ontwikkeld van dit moment. Business Central is feitelijk een doorontwikkeling van de ERP software Dynamics 365, maar dan vooral gericht op het werken in de Cloud. U leest er meer over in dit uitgebreide artikel over Dynamics 365 Business Central.

Vraag hier uw (online) demo aan:

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Flexibiliteit

De ERP software van Microsoft Dynamics NAV is zeer flexibel. Hierdoor sluit de ERP software altijd 100% aan op uw wensen. Daarnaast heeft u als klant de flexibiliteit in de keuze voor software partners en aanvullende softwaremogelijkheden (add-ons). Hierdoor heeft u altijd de beschikking ERP Software dat past als een maatpak en perfect aansluit bij uw organisatie, uw branche en wensen. 

Herkenbaarheid

Doordat Microsoft Dynamics NAV lijkt op de software waar u al dagelijks mee werkt (Outlook, Excel en Word) kunnen u en uw collega’s snel wennen aan dit ERP pakket. Door deze eenvoudige ERP Software kunt u dus snel aan de slag! Daarnaast is het rolgebaseerd opgezet, zodat iedereen direct de functies herkent die bij zijn rol horen.

Betrouwbaarheid

Doordat Microsoft dit ERP-systeem constant ontwikkelt, bent u verzekerd van ondersteuning en groei. Uw Microsoft Dynamics NAV pakket zal daardoor altijd aansluiten op de veranderende omgeving. Daarnaast zijn er wereldwijd duizenden NAV-partners waardoor u altijd kunt rekenen op de support die u nodig heeft.

Eenvoudige apps

Daarnaast is Blisss Software ook gespecialiseerd in apps die het werken met de ERP software nog eenvoudiger maken. Dit kunnen standaard apps zijn maar wij kunnen ook apps ontwikkelen op maat om bedrijfsprocessen nog verder te vereenvoudigen. Verder hebben wij ook apps voor de verkoopafdeling van uw bedrijf.

Onze services

Om u naast eenvoudige ERP software nog verder te ontzorgen, bieden wij bij Blisss ERP Projecten ook allerlei services. Zo geven wij trainingen waardoor werknemers nog beter leren werken met Microsoft Dynamics NAV of andere software van ons. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een stagiaire mee te laten lopen tijdens de implementatie van de eenvoudige ERP software. Lees hier meer over onze services.

Vraag uw gratis (online) demo aan van onze ERP software