Eenvoudige ERP software met naadloze integratie met Microsoft Office

Microsoft Dynamics NAV staat bekend als een ERP-systeem dat eenvoudig in gebruik is. Op deze manier kunt u snel aan de slag en zijn er geen ingewikkelde functies die toch niet gebruikt worden. Verder is de ERP software volledig geïntegreerd met de programma’s die u al gebruikt zoals Word, Excel en Outlook. Hierdoor kunnen uw medewerkers ook op een herkenbare manier werken. Voor eenvoudige ERP Software bent u dus bij Blisss ERP Projecten aan het juiste adres!

Alle informatie op één plek

Met eenvoudige ERP software van Microsoft Dynamics NAV heeft u alle informatie op één plaats waardoor uw bedrijfsprocessen overzichtelijk worden en er geen informatie dubbel hoeft worden ingevoerd. U kunt rolgebaseerd werken waardoor medewerkers enkel de informatie zien die relevant is voor hen.

Eenvoudige apps

Daarnaast is Blisss Software ook gespecialiseerd in apps die het werken met de ERP software nog eenvoudiger maken. Dit kunnen standaard apps zijn maar wij kunnen ook apps ontwikkelen op maat om bedrijfsprocessen nog verder te vereenvoudigen. Verder hebben wij ook apps voor de verkoopafdeling van uw bedrijf.

Onze services

Om u naast eenvoudige ERP software nog verder te ontzorgen, bieden wij bij Blisss ERP Projecten ook allerlei services. Zo geven wij trainingen waardoor werknemers nog beter leren werken met Microsoft Dynamics NAV of andere software van ons. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een stagiaire mee te laten lopen tijdens de implementatie van de eenvoudige ERP software. Lees hier meer over onze services.

eenvoudige erp software

Vraag uw gratis demo aan van onze ERP software