Uw ERP-systeem op uw tablet, vanuit de Cloud.

Onze ERP software van Microsoft Dynamics NAV beschikt over apps voor elk platform (Android, iOS en Windows). Op deze manier kunnen medewerkers ook mobiel werken via het ERP-systeem. Via hun tablet of mobiel kunnen zij verbinding maken en kunnen ze vanaf de werkvloer gegevens invoeren in het systeem. Hierbij kunt u denken aan verzendingen en ontvangsten in het magazijn, kwaliteitscontrole in de hal of als manager inzicht in uw KPI’s en rapportages. Op deze manier kunt u uw organisatie eenvoudig sturen vanuit elke locatie. Door te werken in de Cloud is het ERP-systeem via elke browser te benaderen. Klik hier als u meer informatie wilt over de eenvoudigheid van onze software.

Blisss Verkoop Apps

Heeft u behoefte aan eenvoudige applicaties voor de verkoopafdeling van uw bedrijf? Bij Blisss Verkoop Apps hebben we drie verkoop applicaties ontwikkeld die voor groot aantal bedrijven behulpzaam zijn in de verkoop. Met de apps wordt er nooit meer een taak vergeten tijdens het verkoopgesprek, zijn andere documenten niet meer nodig en krijgt u als manager ook nog eens overzichtelijke rapportages.

Blisss Zakelijke Apps

Wilt u andere processen vereenvoudigen waar nog geen standaard app voor is? Dan bent u bij Blisss Zakelijke Apps aan het juiste adres. Wij ontwikkelen voor u een app om maat waardoor u eenvoudig processen kunt verwerken op uw tablet of mobiele telefoon.

Vraag hieronder een brochure aan!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Wij barsten van de passie. U ook?