Maak uw voorraad en marges inzichtelijk met ERP software voor de Groothandel

Voor een groothandel zijn in onze ogen een aantal kernzaken van groot belang: grip op de kostprijzen per artikel(groep), slim kunnen koppelen met webshops en klanten, en grip op de voorraad. Voeg hierbij slimme CRM functionaliteit voor vertegenwoordigers en marketing en uw groothandel is beter geautomatiseerd dan menig concurrent!

ERP software:
inzicht in het gehele proces binnen uw groothandel.

De software speciaal voor uw groothandel geeft u inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heeft u altijd toegang tot belangrijke informatie zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerker hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden. Door de naadloze integratie met de tablet kunt u overal ter wereld uw ERP-systeem raadplegen.

Vraag hier uw gratis demo aan!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Grip op marges

Door inzicht in alle kernprocessen kunt u uw groothandel effectief en bovenal efficiënt managen. Uw concurrentiepositie in de keten is voordelig omdat u, door de software, grip heeft op uw financiële en logistieke processen. Door het versimpelen van de processen van al deze processen door de integratie krijgt u weer grip op het prijsbeleid en de marges.

Naadloze integratie en koppelingen

Wilt u als groothandel uw positie behouden of verbeteren dan zullen integraties met webshops, klanten en leveranciers waarschijnlijk hoog op uw verlanglijst staan. Zo kunt u uw positie in de keten verbeteren. Met Microsoft Dynamics NAV kan op basis van de meest vertrouwde technieken gekoppeld worden met vrijwel elke omgeving.

Zien hoe ERP Software uw groothandel laat groeien?