Verbeter uw rendement op uren en projecten met ERP software voor zakelijke dienstverleners.

Voor zakelijke dienstverleners is grip op projecten en uren cruciaal. En zodanig dat u niet alleen na afloop van een project het succes van het project kunt meten, maar dat u tijdens het project al grip hebt op het resultaat. Met de projectenmodule van Microsoft Dynamics NAV kunt u snel en eenvoudig grip krijgen op uw facturatie, uren per medewerker en declarabiliteit per project en medewerker.

Volledige integratie bedrijfsprocessen

Door onze ERP software is het proces van uren boeken tot facturering volledig geautomatiseerd en geïntegreerd.  Met een druk op de knop een overzicht krijgen over het budget per project of met een druk op de knop digitaal factureren inclusief uren specificatie: met Microsoft Dynamics NAV lukt dit. Uw werknemers kunnen makkelijk in contact blijven, uren registreren en flexibel werken door middel van onze software in de Cloud. Werknemers worden dus optimaal gefaciliteerd tijdens hun werkzaamheden onderweg of op kantoor.

Vraag hier uw brochure aan!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Optimaal projectmanagement

Onze ERP software is ook zeer geschikt voor projectmatig werken van dienstverleners. Met onze projectenmodule wordt u al tijdens het project gewaarschuwd wanneer deadlines of budgetten niet gehaald worden. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen en kan schade voorkomen worden. Doordat u werkt vanuit één ERP omgeving kunnen uw medewerkers efficiënt samenwerken en heeft u altijd zicht en grip op projecten en de bijbehorende budgetten. Hierdoor kan er goed worden ingespeeld op kansen die ontstaan door optimaal projectmanagement.

Grip op facturatie en cashflow

Door een ingebouwde koppeling van uw urenregistratie en facturering is uw facturatie volledig geautomatiseerd en onder controle. De facturatie gebeurt door onze software snel, correct en op tijd. En de urenregistratie en planning kan eenvoudig online gedaan worden door uw werknemers.

Meer weten over ERP voor Zakelijke Dienstverleners?