Uitdagende meewerkstage als junior consultant!

Werkniveau: HBO of WO

Dienstverband: stagecontract (40 uur per week)

Vergoeding: €300 per maand

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Gratis Bootcamp: Voorafgaand een leerzame en informele ‘Blisss Bootcamp’ op een unieke locatie.

Bedrijfsprofiel Blisss Software B.V.:

Wij zijn sinds 10 jaar een software bedrijf dat volledig gericht is op ”Samen Simpele Software”. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

Team van Blisss Software
Modules Dynamics 365

Stage omschrijving meewerkstage:

Voor deze ERP trajecten zijn we op zoek naar 3e jaars stagiaires. Stagiaires die behulpzaam zijn bij een ERP implementatie onder begeleiding van een ervaren NAV consultant. Blisss software levert zogeheten ERP systemen voor het midden-en kleinbedrijf (tussen 2 miljoen en 100 miljoen omzet) in de sectoren productie en groothandel. In een ERP systeem worden normaliter de volgende processen geborgd:

  • Boekhouding
  • Voorraad
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Productie
  • Logistiek
  • Marketing en CRM

Bij Blisss is er de mogelijkheid voor meeloop stagiaires om mee te lopen bij de implementatie van een dergelijk ERP systeem. Onze consultants brengen met jou de werkprocessen in kaart, de wensen en eisen vanuit de opdrachtgever en gaan met het projectteam het ERP systeem inrichten. Daarnaast wordt er een training in het gebruik van het ERP Systeem gegeven aan de klant.  

Een ERP implementatie heeft vaak zowel met automatiseren als met organiseren te maken. Het is een traject waarbij de huidige manier van werken onder de loep genomen wordt en processen opnieuw ingericht worden.

Voor een meewerkstage is dit een mooie mogelijkheid om zich echt te verdiepen in verschillende bedrijfsprocessen zoals:

  • Financiële processen: Kostprijzen berekenen, rapportage schema’s opstellen, voorraadwaarde analyse opstellen (Fifo/Lifo/Vast/Variabel)
  • Bedrijfskundige processen: Processen in kaart brengen, werkinstructies maken, rapportages en analyses over verkoop opstellen, etc.
NAV ERP Training
Meewerkstage ERP Software Blisss Software

Blisss Bootcamp

Je start meteen met +- 5 medestagiaires een Blisss Bootcamp op een unieke locatie in Nijmegen zodat je al direct een goede basis hebt. Tijdens deze bootcamp is er ook ruimte voor een gezamenlijke borrel en een avondje stappen. Kijk op de pagina succesverhalen voor ervaringen van oud-stagiaires.

Jouw profiel:

Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en past je gemakkelijk aan. Je volgt op dit moment een hbo-/wo opleiding (bijvoorbeeld hbo Bedrijfskunde/ICT/Informatica). Verder beschik je over een dosis gezond verstand en je bent representatief. Daarnaast is het handig als je doortastend bent en niet bang om tegengas te geven.

Dus ben jij een jonge, vlotte en hoogopgeleide dame of heer die gemakkelijk rapporten kan schrijven, zich gemakkelijke nieuwe applicaties eigen maakt en zowel affiniteit heeft met bedrijfskundige aspecten als met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een formele sollicitatiebrief is niet nodig: we leren jou veel beter kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.  Het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van jouw studies en werkervaring zou kunnen mailen. Je kunt mailen naar de stage coördinator binnen Blisss.

Justin IJzendoorn / j.ijzendoorn@blisss.nl