Microsoft Dynamics 365

Business Central Cloud

Haal meer uit uw onderneming: Handel efficiënt en effectief.

Neem de regie in uw keten

Niet eerder was het als groothandel zó belangrijk om onderscheidend te zijn in de markt ten opzichte van concurrenten. Waar eerder uw concurrent enkel uw collega groothandel was, is daar nu ook uw leverancier bijgekomen. Ook zij staan, door de komst van internet, steeds vaker in contact met de eindklant. 

Om uw organisatie niet buitenspel te laten zetten is het  van belang dat uw organisatie de juiste toegevoegde waarde (zichtbaar) levert. Het belang van direct kunnen inspelen op ontwikkelingen en optreden als keten-regisseur is van cruciaal belang.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud biedt u een robuuste basis. Software waarmee ú de touwtjes in handen neemt en zich voorbereidt voor de toekomst. Bent u er klaar voor?

In controle over de kernprocessen

Door inzicht in alle kernprocessen kunt u uw groothandel effectief en bovenal efficiënt managen. Uw concurrentiepositie in de keten is voordelig omdat u, door de software, grip heeft op uw financiële en logistieke processen. Door het versimpelen van al deze processen door de integratie krijgt u weer grip op het prijsbeleid en de marges.

Met Business Central Cloud regelt u uw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Met uitgebreide modules voor voorraad-, order- en relatiebeheer stelt het pakket u in staat uw organisatie en bedrijfsprocessen vanaf minuut 1 te optimaliseren. Door alles een keer te registreren voorkomt u fouten en dubbele invoer.

Als groothandel kiest u voor Business Central. Waarom?

 • Door werken in de cloud bespaart u kosten
 • U bent altijd voorzien van de nieuwste software
 • U kiest voor de meest veilige oplossing op de markt
 • Graag in controle bent met uitgebreide rapportages/inzichten
 • Niet vast wil zitten aan te hoge kosten en kiest voor een schaalbare oplossing
 • Uw handelsonderneming mogelijk internationaal georiënteerd is

Eerst zien, dan geloven.

Wij zijn ervan overtuigd dat software niet iets is wat u zonder uw eigen ervaringen aanschaft. Onder het motto ‘Software moet u zien’, kunt u gebruik maken van onze gratis demo-omgeving. U bent hierbij nergens aan verbonden.

Leer Business Central Cloud kennen op uw gemak. Start een gratis proeftijd van 30 dagen.

Pakket

Handel

€59,03

Per maand*

Het pakket ‘Handel’ van Blisss geeft inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heeft u altijd toegang tot belangrijke informatie zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerker hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden. Door de naadloze integratie met de telefoon en tablet kunt u bovendien overal ter wereld uw bedrijfssoftware raadplegen.

Kies voor het meest complete pakket voor uw handelsonderneming. Met onder andere:

 • Boekhouding
 • Inkoop/Verkoop
 • Effectief relatiebeheer
 • Uitgebreid voorraadmanagement
 • Onbeperkte administraties
 • Onbeperkte vestigingen/bedrijven
 * Dit is een vanaf prijs en wordt gehanteerd per gebruiker

Wij helpen u graag met implementeren

Kies het pakket dat het best bij uw organisatie past.

BASIS

VANAF

€1.500,-

Eenmalig

PROFESSIONEEL

VANAF

€4.000,-

Eenmalig

PROFESSIONEEL +

VANAF

€7.500,-

Eenmalig

Wij helpen u graag bij uw keuze.

Door onze jarenlange ervaring met Microsoft Dynamics Navision weten wij als geen ander wat er bij een ERP-implementatie komt kijken. Zo ook bij Business Central. Om u van een goed en gedegen advies te kunnen voorzien, staat ons team te allen tijde voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

024-3737968
 info@blisss.nl

Brochure Dynamics 365 Business Central