Microsoft Dynamics 365 voor uw medewerkers

Door
In Blogs

Microsoft Dynamics 365: Microsoft Dynamics 365
laat uw medewerkers uw onderneming efficiënter maken

Het verhogen van de efficiëntie van uw medewerkers heeft een grote invloed op uw gehele organisatie. Medewerkers zijn het hart van elke onderneming. Ze staan op de werkvloer en hebben dagelijks contact hebben met klanten, leveranciers en partners. Daardoor zien en begrijpen zij bedrijfsprocessen als geen ander.
Dit stelt hen in staat om, met behulp van de juiste software, uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

De kracht van Microsoft Dynamics 365

Blisss ERP Projecten gelooft in software oplossingen die het werk van kantoorpersoneel, productie en buitendienst eenvoudiger maken. Dit zorgt ervoor dat productiemedewerkers meer inzicht hebben in het productieproces. Hierdoor zien zij ook hoe dit proces vereenvoudigd of verbeterd kan worden. Daarnaast zorgt Dynamics 365 ervoor dat de samenwerking tussen afdelingen verbetert. Maar bijvoorbeeld ook doordat uw organisatie flexibeler is. Wijzigingen in uw organisatie kunnen sneller en efficiënter gerealiseerd worden waardoor u sneller kunt reageren op de vraag van uw klanten. Dát is de kracht van                                                                                                                                                                         Microsoft Dynamics 365.

Genereer meer klanten met Dynamics 365Microsoft Dynamics 365 productie module

Het efficiënter laten werken van medewerkers begint met het verbeteren van de inzichtelijkheid in afdelingen en bedrijfsprocessen. Klanten worden beter bediend door medewerkers die snel een 360° zicht hebben op de verkoop-, supply chain- en productieprocessen. Dit zorgt ervoor dat zij beter uitgerust zijn om fouten in het productieproces te herkennen en om klantvragen op te lossen. Wanneer medewerkers op functioneel gebied begrijpen hoe verschillende bedrijfsprocessen werken. Hierdoor kunnen ze de dienstverlening versnellen en meer klanten genereren.

 

 

Verlaag kosten en verbeter prestaties 

Inzichtelijkheid en samenwerking gaan hand in hand. Door uw medewerkers meer inzicht te geven in processen via Dynamics 365, kunnen zij actiever meedenken over manieren om uw organisatie te verbeteren. Een engineer kan bijvoorbeeld waardevolle inzichten geven in het ontwerp van een product. Daarbij wordt een kans herkend om een product te herontwerpen om de kosten te verlagen en de prestaties te verbeteren.

Een ander voorbeeld van samenwerking is het koppelen van medewerkers. Stel je de klanttevredenheid voor wanneer engineers samenwerken met deskundigen over de hele wereld. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om op verschillende manieren te leren en te werken. Hiermee voegt u waarde toe aan de supply chain, verkoop en productie.


Het gemak van Dynamics 365:Dynamics 365 op mobiel
Complexe projecten eenvoudig uitvoeren via een centraal platform.

Door de naadloze integratie van de CRM- en ERP-software, zorgt Dynamics 365 ervoor dat elke medewerker in staat wordt gesteld om uw organisatie efficiënter te maken.  Ongeacht de rol die medewerkers hebben: ze kunnen klanten snel helpen bij het verwerken van een serviceverzoek, het verkoopteam ondersteunen met cross-selling mogelijkheden of inzichten delen op basis van productprestaties. Weten hoe Dynamics 365 uw medewerkers bij laat dragen aan een efficiënte organisatie? Vraag dan hieronder een vrijblijvende demonstratie aan. Dan kijken we direct samen met u hoe Dynamics 365 uw organisatie laat groeien. Vraag dan een demonstratie aan van Dynamics 365 door één van onze consultants.

Maak uw organisatie efficiënter dankzij uw medewerkers.