Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV geeft kleine en middelgrote bedrijven volledige controle over de primaire bedrijfsprocessen. Microsoft Dynamics NAV onderscheidt zich op 3 punten:

  1. Flexibiliteit
  2. Herkenbaarheid
  3. Betrouwbaarheid

Weten hoe Dynamics NAV voor uw organisatie werkt?
Vraag dan een gratis demo aan!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Flexibiliteit

Niet alleen is de ERP software van Microsoft Dynamics NAV zelf flexibel in zijn opzet zodat het altijd 100% kan aansluiten op uw wensen, maar ook bent u als klant flexibel in de keuze voor partners en aanvullende softwaremogelijkheden (add-ons). Hierdoor heeft u altijd de beschikking over ERP software die past bij uw branche (productie, groothandel en zakelijke dienstverleners).

Herkenbaarheid

Doordat Microsoft Dynamics NAV lijkt op de software waar u al dagelijks mee werkt (Outlook, Excel en Word) kunnen u en uw collega’s snel wennen aan dit ERP pakket. Door deze eenvoudige ERP Software kunt u dus snel aan de slag! Daarnaast is het rolgebaseerd opgezet, zodat iedereen direct de functies die bij zijn rol horen herkent.

Betrouwbaarheid

Doordat Microsoft dit ERP-systeem omarmt en volop doorontwikkelt, bent u verzekerd van ondersteuning en groei. Uw Microsoft Dynamics NAV pakket zal daardoor altijd aansluiten op de veranderende omgeving. Het voorbeeld: NAV 2016 is uitgerust met een tablet cliënt, zodat u waar dan ook ter wereld met een tablet uw ERP-systeem kan raadplegen.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics NAV?

Bekijk hier filmpjes van de Virtual Academy van Microsoft! Klik hier voor een voorbeeld om u eenvoudig door de filmpjes te navigeren.

Bekijk hier een interactieve demo van Microsoft Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics NAV

Zelf ervaren hoe Microsoft Dynamics NAV werkt?