Onze Service

Als u met onze ERP software aan de slag gaat, wilt u natuurlijk dat deze software goed gebruikt wordt door u en uw medewerkers. Hieronder is een overzicht gegeven van de verschillende services die wij bieden aan onze klanten om hen optimaal te laten werken met de software. Deze extra service is gebaseerd op behoeften die wij in het verleden tegen zijn gekomen bij klanten.

Training en Opleiding

Blisss ERP Projecten geeft trainingen en opleidingen om uw medewerkers het optimale resultaat te laten behalen uit de ERP software. Wij komen bij u langs op kantoor om via praktijkopdrachten samen door de softwareprogramma’s te lopen. Wij hebben ervaren trainers in dienst die u kunnen helpen op elk gebied. Wij geven verschillende workshops en instructies om de effectiviteit van het gebruik van de software te verhogen.

Helpdesk op de zaak

Voor en tijdens het live gaan van onze software zit er iemand bij u op kantoor om ervoor te zorgen dat de software probleemloos wordt geïmplementeerd. Deze persoon kan direct geraadpleegd worden voor allerlei vragen over het softwarepakket. Alleen uren die deze medewerker voor u maakt, worden aan u gefactureerd. Voor de rest gaat hij of zij gewoon voor andere klanten aan de slag.

Software Ambulance

De Blisss Software Ambulance geeft klanten die een ERP-systeem willen implementeren de mogelijkheid om een stagiair mee te laten lopen met het traject. Dit kost u maar € 500,- per maand (incl. stagevergoeding & werkgeverslasten). Hierdoor lopen uw eigen werkzaamheden geen vertraging op. Aanvullend werk doen wij voor een concurrerend uurtarief (€ 45,-). U kunt hierbij denken aan het installeren en uitrollen van Office 365, migratie (oude data opschonen), testen en werkinstructies maken. Bekijk hieronder de video!

Meer weten over ERP Software en onze service?