Training Navision

Op een leuke manier kennis maken met software met de Navision Training van Blisss!

Bij Blisss ERP Projecten geven we sinds dit jaar ook Navision training om goed te leren omgaan met de ERP software van Microsoft. Door middel van deze training krijgt u de mogelijkheid om in een korte tijd onze software onder de knie krijgen. Wij bieden deze Navision training aan werknemers van onze huidige klanten, maar ook aan bedrijven die kennis willen maken met de software van Microsoft.

Navision training voor de onervaren gebruiker

De Navision training wordt gegeven door onze ervaren trainers en consultants. Hij is net even anders omdat u een week lang training krijgt met een kleine groep deelnemers op een leuke locatie in de buurt van Nijmegen. Op deze manier kan er veel kennis worden opgedaan in een korte tijd. De week is all-inclusive met overnachting, drank en spijzen en zal vooral in het teken staan van kennis opdoen in de praktijk.

Het resultaat van de trainingsweek

Na het bijwonen van onze trainingsweek beheerst u een groot deel van de basiskennis uit Navision. Op deze manier kunt u op het werk meteen aan de slag en voelt u zich al thuis in het ERP pakket van Navision. Door niet gaandeweg te leren maar alle praktijkkennis op te doen in een intensieve trainingsweek met een groep cursisten valt het kwartje veel eerder en houdt u er ook nog een leuk netwerk aan over. Ten slotte is er tijdens de trainingsweek ook voldoende tijd voor lol, een uitstapje en andere gezelligheid.

De kosten per deelnemer zijn slechts 1000 euro (exclusief BTW) per persoon inclusief overnachting, drank en eten.

De eerstvolgende trainingsweek is drie dagen in week 3 (dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 januari) en twee dagen in week 4 (dinsdag 26 en woensdag 27 januari). Door het op te splitsen in twee weken bent u uw medewerkers niet een hele week kwijt. Stuur een e-mail naar info@blisss.nl als u één of meer medewerkers wilt aanmelden voor deze of een volgende praktijktraining.