Over Blisss ERP Projecten

Historie Blisss ERP Projecten

ERP-projecten-liggend

Blisss Software B.V. is in 2006 opgericht door Dirko Wijers en Dirk Flohil in Nijmegen en is gespecialiseerd in ERP Projecten. Blisss komt vanuit de Engelse uitdrukking “it’s my bliss”, wat zoveel betekent als “het is mijn lotsbestemming”.  De ‘derde s’ zit erachter omdat wij Software met een lotsbestemming leveren. Bij Blisss denken we vanaf het begin al vanuit het perspectief van de gebruiker. Op deze manier belasten we klanten niet met informatie die niet relevant is. Inmiddels is Blisss flink gegroeid tot een bedrijf met in totaal zo’n 40 man die werkzaam zijn op ons kantoor in Nijmegen.

Waarom bestaat Blisss ERP Projecten?

Het is onze missie om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verassend goede adviezen en bijbehorende simpele software waardoor ze beter kunnen (blijven) presteren. Als branchepartner beschikt Blisss over de kennis die het mogelijk maakt een ERP software implementatie te doorlopen met software waar u en uw medewerkers zich in herkennen. Lees hier meer over de eenvoud van onze ERP software.

Hoe doen we dat met onze ERP software

Bij Blisss ERP Projecten zijn we gespecialiseerd in het kundig en op tijd opleveren van ERP software. Want ERP projecten zijn tegenwoordig niet meer de zware, langdurige projecten waarbij een bus vol consultants gedurende een jaar uw bedrijf in en uit lopen. Want niet alleen is de ERP software tegenwoordig veel slimmer, maar ook uw collega’s weten beter wat er wel en niet mogelijk is. U kunt dus heel veel zelf doen en uitzoeken, en u zoekt vooral een partner die u op het juiste moment met de juiste middelen helpt. Die partner kan Blisss ERP Projecten voor u zijn. Daarnaast werken wij ook met verschillende partners waardoor we u altijd een oplossing op maat kunnen bieden.

Meer weten over ERP Software?