Pre-sales consultant

Werkniveau: HBO/WO denk- en werkniveau

Dienstverband: 40-uren contract

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Wij zijn een software bedrijf dat volledig gericht is op gemak. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken.

De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van het maken van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

We hebben een vacature voor een pre-sales consultant

Lol met elkaar en in je werk met goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent bij Blisss echt lid van een leuk team van 30 jonge honden (het gros van onze medewerkers is onder de 30 jaar).

Een perfecte baan voor iemand met passie voor bedrijfssoftware die er plezier in schept om, samen met de verkoper, de klant te overtuigen om zaken met ons te gaan doen.

De werkzaamheden:

Als je als pre-sales consultant bij ons komt werken dan heb je te maken met onderstaande werkzaamheden:

  • Je hebt de kennis van een consultant en de kracht om deze kennis op een overtuigende wijze over te brengen naar de klant. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.
  • Je gaat, meestal vanaf het tweede gesprek, met een verkoper op klantbezoek om ze te overtuigen van de juiste oplossing met Microsoft Dynamics NAV.
  • Je geeft een heldere presentatie van de oplossing die goed past bij de bedrijfsprocessen van de klant.
  • Na deze presentatie volgen meestal nog meerdere afspraken waarin de wensen verfijnd worden naar een definitieve oplossing waar een offerte voor gemaakt kan worden.
  • De regie over de afspraken en het contracteren van de klant wordt gedaan door de verkopers zelf. Jij zorgt dat de offerte gebaseerd is op realistische uren door een goede samenspraak met het ERP team en de verkoper.
  • We zoeken een medewerker die dit werk in eerste instantie kan combineren met de reguliere werkzaamheden als consultant bij bestaande klanten. De verwachting is dat je in aanvang 10 uur per week met pre sales bezig bent. Dit zal gaan oplopen naar een full time baan over enkele jaren.
  • Je bent werkzaam op ons kantoor in Nijmegen.

De beloning:

Dat is uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Ons bellen?

Een sollicitatiebrief is niet nodig daar komen we tijdens het gesprek wel achter maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van je studies en werkervaring zou kunnen mailen.

Je kunt mailen naar:

Dirko Wijers / d.wijers@blisss.nl