Sam International

“Blisss is partner van SAM International B.V. voor de automatisering van diverse bedrijfsprocessen door middel van de ERP Software van Dynamics NAV.”

Tom van den Berg – Directeur SAM International B.V.

ERP Software SAM International
ERP Software Kraantechniek Nederland

Kraantechniek Nederland

Kraantechniek Nederland hijst ICT naar hoger plan
Na vijftien jaar gewerkt te hebben met een los boekhoudpakket en een los klantenbeheersysteem, besloot Kraantechniek Nederland B.V. de giek in een andere richting te draaien. Het bedrijf wilde de versnipperde applicaties integreren in één oplossing die als basis zou dienen voor verdere integratieslagen. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van Blisss Software.

Eilandautomatisering
In de beginsituatie was de boekhouding nog ondergebracht in een verouderd softwarepakket, draaiend op een verouderde Apple computer. Facturen werden apart gemaakt en het klantenbeheer was ondergebracht in een DOSpakket. Ingrid Mochel, directeur van Kraantechniek Nederland B.V. legde samen met Blisss de vinger op de zere plek: er was duidelijk sprake van ‘eilandautomatisering’. Mochel besloot de automatisering naar een hoger plan te tillen en gebruik te gaan maken van Microsoft Dynamics NAV. Lees meer

Plinten & Profielen Centrale

“Vanaf 2008 werken wij al samen met Blisss, die wij gekozen hebben om hun energie, ondernemerschap en kundigheid.

De ERP software die zij leveren, Microsoft Dynamics NAV (Navision) helpt ons met het grip krijgen op de vele orders en transacties die dagelijks door ons bedrijf vloeien. Vanuit één ERP-systeem hebben wij o.a. koppelingen met onze webshop, Tom Tom Works voor onze expeditie en onze barcode scanning.

Inmiddels zijn wij bezig ons oude ERP systeem naar de nieuwste versie te migreren, waarbij wij ook met apps op onze tablets continue inzicht gaan hebben op ons mooie bedrijf.

Tot slot maken wij ook gebruik van de Salesflow, een CRM App die Blisss speciaal voor onze vertegenwoordigers ontwikkeld heeft. Dit zorgt ervoor dat wij, naast het logistieke proces via Navision, ook ons commerciële proces kunnen sturen. ”

Peter Klaassen – Directeur Plinten & Profielen Centrale B.V.

ERP Software PPC
ERP Software Buitelaar Houtconstructies

Buitelaar Houtconstructies

“Begin 2014 zijn wij in contact gekomen met Blisss, omdat hun werkwijze en uitstraling (keep it simple) mij enorm aanspreekt.

Ook het feit dat ze veel ervaring hebben met Apps zorgt ervoor dat ik mijn productieomgeving volledig kan digitaliseren.

In 2014 hebben wij ons gericht op het goed in gebruik nemen van de productiemodule, het komend jaar willen wij bij elke bewerkingsplaats een tablet hebben staan waarin mijn collega’s hun werkbonnen zien en zo real-time uren en verbruik kunnen registreren. Wij zijn tevreden over de snelheid van oppakken en het meedenken vanuit Blisss, je kunt merken dat ze ervaring hebben met productieomgevingen.”

Tom Buitelaar – Directeur Buitelaar Houtconstructies B.V.

Tasty Present

“Vanaf 2013 werken wij met Blisss als partner voor ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics NAV, Navision). Hun kennis van online retail, en dan met name het internationaliseren van online retail gaf bij ons de doorslag. Ze hebben veel ervaring met het aansluiten van webshops op je ERP-systeem en hoe je als ondernemer je bedrijf kunt sturen vanuit ditzelfde ERP-systeem.

Blisss denkt echt met ons mee en ontzorgt ons door te adviseren op het gebied van de inrichting van onze IT infrastructuur, en te zorgen dat deze aansluit op het groeipad dat wij voor ogen hebben.”

Harry Timmers – Directeur Tasty Present

ERP Software Tasty Present

Telco Accessories

“Begin 2015 zijn wij de samenwerking met Blisss aangegaan om Microsoft Dynamics Navision te implementeren als ERP-systeem. Als online retailer zijn koppelingen met partners cruciaal. Samen met Blisss hebben wij in 3 maanden tijd een ERP systeem geïmplementeerd en gekoppeld aan het WMS van ons distributiecentrum, onze Magento webshop en andere verkoopkanalen (o.a. Amazon). Hierdoor kunnen we alle sales registreren in één systeem. Daarnaast biedt Microsoft Dynamics Navision de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in onze inkoopbehoefte en kunnen we rapporten genereren over de verkoop van ons assortiment (welke producten / categorieën lopen goed en welke moeten end-of-life gezet worden). Dit laatste is voor ons, doordat wij producten verkopen met een relatief korte levensduur, van cruciaal belang voor de toekomst.”

René Spekschoor – Business Developer Telco Accessories

Kwik Fit

“In 2012 zochten wij een flexibele en kundige partner die ons kan helpen met ondersteuning op ons ERP-systeem. Wij hadden al diverse leveranciers gesproken, maar de doortastendheid, flexibiliteit en kundigheid van Blisss gaf voor ons de doorslag.

Zij helpen ons nu al enkele jaren met grip houden op onze ERP omgeving en de automatische koppelingen met onze Kwik-Fit vestigingen.

De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid, er wordt snel gereageerd en binnen tijd en budget geleverd.”

Kees Snoek – Manager IT Operations

ERP Software Kwikfit

Weten wat wij voor ú kunnen betekenen?